Edsilia Rombley op ELEKTRO 2017

EDSILIA ROMBLEY OP ELEKTRO 2017 

Ze werd vooral bekend door haar deelname aan de Soundmixshow en het Eurovisie Songfestival, maar tegenwoordig kennen we Edsilia Rombley als één van de Ladies of Soul. Op 26 september 2017 zal de souldiva optreden op de eerste editie van ELEKTRO 2017. “Haar onovertroffen veelzijdigheid en dosis humor maakt haar tot een topartiest die goed past bij onze doelgroep”, aldus Matthea Kiemeney van de organisatie.

Het laatste puzzelstukje
ELEKTRO 2017 is het nieuwe spraakmakende event binnen de elektrotechniek. De organisatie wil dat iedereen met een goed en voldaan gevoel naar huis gaat. De focus ligt daarom niet alleen op innovaties, maar ook op beleving. “Zie het als een zakelijk dagje uit”, vertelt Matthea. “Je kan in totaal 70 exposanten bezoeken en hun innovaties bekijken om kennis op te doen. De interactieve ruimtes zorgen voor inspiratie en ontspanning en bij de terrassen en foodtrucks zijn er volop netwerkmogelijkheden. De muzikale gasten zijn dan net dat laatste puzzelstukje.”

Edsilia Rombley is de eerste act van ELEKTRO 2017. Het driedaags evenement wordt elke avond op het hoofdpodium afgesloten met een prominente act. De overige twee optredens zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

Terug naar overzicht